Kuljetustyöt Turun seudulla

Palveluihimme kuuluvat erilaiset kuljetustyöt Turussa ja lähialueilla. Toimitamme yksityisille asiakkaille sekä yrityksille maa-ainesta, kuten mursketta, sepeliä, hiekkaa, multaa yms.

Ota yhteyttä >>

Toimitamme vaihtolavoja ja niiden tyhjennyksiä asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kuljetustyölle tai maa-ainestoimitukselle!

Vaihtolavat ja maa-aineskuljetukset nopeilla toimituksilla

Tilaa meiltä tilava vaihtolava helposti ja nopeasti – tuomme lavan haluamanasi ajankohtana ja viemme sen pois sovitusti. Vaihtolavaa voi käyttää moneen tarkoitukseen: risujen ja muiden viherjätteiden, kuten lehtiroskien, poiskuljetukseen, roskalavaksi taloyhtiöiden talkoisiin tai rakennusjätteiden keruupaikaksi työmaalla. 


Vaihtolavoihimme on helppo kipata esim. lehtiroskia suoraan kottikärryistä, joten pihatyöt ja muut vastaavat toimet nopeutuvat huomattavasti. Kysy meiltä myös maa-aineskuljetuksia suoraan työmaallesi tai kotipihaan, nopeilla toimituksilla ja laadukkailla maa-aineksilla!

Lumenkuormaus, lumen poisajot ja muut lumityöt

Talvisin kuormaamme ja kuljetamme lumet pois pihoilta ja kaduilta. Tarjoamme lumenkuormaus- ja kuljetuspalveluita sekä muita lumitöitä niin taloyhtiöille, yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille Turussa ja lähikunnissa. Jos tarvitset apua lumen poisajoon tai kuormaukseen liittyen, ota yhteyttä! Hoidamme joustavasti myös lumen auraustyöt.

Pyydä tarjous >>