Kuljetustyöt Turun seudulla

Toimitan Turun ja lähialueiden asiakkailleni erilaisia maa-aineksia, kuten mursketta, sepeliä, hiekkaa, multaa yms. Lisäksi toimitan vaihtolavoja ja niiden tyhjennyksiä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Vaihtolavat ja maa-aineskuljetukset nopeilla toimituksilla

Tilaa meiltä tilava vaihtolava helposti ja nopeasti - me tuomme lavan haluamanasi ajankohtana ja viemme sen pois sovitusti. Vaihtolavaa voi käyttää moneen: risujen ja muiden viherjättäiden kuten lehtiroskien poiskuljetukseen, roskalavaksi taloyhtiöiden talkoisiin, rakennusjätteille työmaallasi.

Vaihtolavoihimme on helppo kipata esim. lehtiroskia suoraan kottikärryistä, joten pihatyöt ja muut vastaavat toimet nopeutuvat huomattavasti. Kysy meiltä myös maa-aineskuljetuksia suoraan työmaallesi tai kotipihaan, nopeilla toimituksilla ja laadukkailla maa-aineksilla!

Lumenkuormaus, lumen poisajot ja muut lumityöt

Talvisin kuormaan ja kuljetan lumet pois pihoilta ja kaduilta. Tarjoan lumenkuormaus- ja kuljetuspalveluita sekä muita lumitöitä niin taloyhtiöille, yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille Turussa ja lähikunnissa. Jos tarvitset apua lumen poisajoon tai kuormaukseen liittyen, ota yhteyttä! Hoidamme joustavasti myös lumen auraustyöt.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kuljetustyölle tai maa-ainestoimitukselle!

Kalle Sipilä Tmi palvelee Turussa ja lähikunnissa.